Dome Fit-out

Akár kereskedelmi ingatlanokban lévő bérlemények vagy közös területek kialakításáról, projekt menedzsmentről vagy belsőépítészeti tervezéséről van szó, ügyfeleink azért választanak minket, mert tudják, hogy az általunk vállalt munkát határidőre, az adott költségkereten belül, magas színvonalon végezzük. Célunk, hogy hatékony, élhető, a fenntarthatóság szempontjainak is megfelelő és vizuálisan is lenyűgöző teret alkossunk, ahol a bérlemények használói hosszú távon komfortosan érezhetik magukat, és egyben kifejezi az adott üzleti vállalkozás arculatát.

Bérlemények és közös területek kiépítése

A Dome Fit-out több éves tapasztalattal rendelkezik kereskedelmi ingatlanokban lévő bérlemények, közös használatú terek kialakításában, átépítésében. Ügyfeleink tudják, hogy az általunk vállalt munkát határidőre, az adott költségkereten belül, magas színvonalon végezzük el. Akár használatban lévő irodaterekben is vállaljuk, hogy az üzletmenet zavarása nélkül alakítjuk ki a megrendelőinkkel közösen megálmodott belső tereket. Szolgáltatásainkkal a megvalósíthatóságtól a tervezésen, a belsőépítészeten keresztül akár a bútorok kiválasztásáig segítjük ügyfeleinket. Fontos számunkra, hogy megértsük ügyfeleink üzleti céljait, és ahhoz igazított alternatívákat kínálva a tökéletes eredményt valósítsuk meg együtt.

Projekt menedzsment

A Dome Fit-out szakemberei széles körű tapasztalattal rendelkeznek projektek teljes körű, komplex megvalósításában, legyen szó akár meglévő épület átalakításáról vagy felújításáról. Szolgáltatásunk célja, hogy levegyük ügyfeleink válláról mindazt a terhet, amely azzal jár, hogy a napi üzleti tevékenységükbe nem tartozó feladatokat kell ellátniuk. Megbízóinkkal illetve az ingatlan leendő használóival együttműködve kézben tartjuk a teljes folyamatot a koncepció tervek kidolgozásától kezdve egészen a megrendelői igény szerint kialakított terek átadásáig. Projekt menedzsment tevékenységünk részeként alternatívákat dolgozunk ki, megvalósíthatósági tanulmányt készítünk több lehetséges helyszínre, mely kiterjed az ütemterv, a költségvetés és a cash-flow elemzésére is. A teljes folyamat során szakértelmünkkel támogatjuk megrendelőink döntéshozatalát. A kiválasztott megoldás megvalósítása érdekében irányítjuk az építészeti és szakági tervezést, lebonyolítjuk a szükséges hatósági és közműszolgáltatói egyeztetéseket, engedélyeztetéseket, kidolgozzuk a részletes költségvetési kiírást. Az építésben közreműködő alvállalkozók körültekintő kiválasztásakor a magas minőséget, valamint a határidő és a költségvetés betartását tartjuk szem előtt. Szakszerűen menedzseljük a kivitelezést és a műszaki ellenőrzést, majd a megrendelőnek történő átadást követően koordináljuk az esetleges garanciális hibajavításokat.

Belsőépítészeti tervezés

A belsőépítészeti tervezés egy komplex tervezési folyamat, melynek során az egyes fázisokat részletesen, ügyfeleinkkel együtt kidolgozva valósítjuk meg. A helyszíni felmérést követően pontosítjuk a feladatokat és meghatározzuk az igényeket. Ezt követően koncepcióterveket készítünk, amelyek elsősorban alaprajzokat, vázlatterveket tartalmaznak különböző anyagjavaslatokkal együtt, ezzel segítve ügyfeleink döntését a tervezés során. A második fázisban a koncepciótervek alapján elkészítjük a tender terveket, amelyek már konkrét belsőépítészeti és berendezési terveket tartalmaznak, illetve ekkor véglegesítjük a költségeket is. A belsőépítészeti tervezési folyamat utolsó fázisaként elkészítjük a kiviteli tervdokumentációt. Ez a tervezés záró dokumentuma, amely tartalmazza a részletes kiviteli műszaki rajzokat és a végleges 3D látványterveket.

Független mérnöki tanácsadás

Mérnöki tanácsadási szolgáltatásunk során szakértő kollégáink ügyfeleink érdekeit képviselve előkészítik, ellenőrzik és értékelik az adott projekt megvalósulását, legyen szó bármilyen beruházásról. Szolgáltatásainkat azon megrendelőinknek ajánljuk, akik csökkenteni akarják beruházásuk pénzügyi és műszaki kockázatát azzal, hogy megfelelő tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező szakemberekre bízzák a beruházás megvalósításának felügyeletét. Mérnöki, szakértői szolgáltatásunk során ügyfeleinket folyamatosan tájékoztatjuk a beruházás állapotáról, megvizsgáljuk a létrejött vállalkozási szerződések műszaki, technikai feltételeit, a szerződés szerinti kivitelezést, megvalósítást és a kapcsolódó garanciákat. Megbízónk nevében és érdekében ellenőrizzük a projekt bonyolítását, különös tekintettel arra, hogy a beruházás műszaki tartalma összhangban legyen a kivitelezési tervekkel, a költségvetéssel és az ütemtervvel, valamint a műszaki dokumentáció teljes körűen rendelkezésre álljon és megfeleljen a jogszabályoknak és az egyes engedélyekben foglaltaknak.