Ismerjen meg minket!

A Dome Group több mint két évtizede nyújt teljeskörű, integrált létesítménygazdálkodási szolgáltatásokat a hazai ingatlanpiacon.

Cégcsoportunk az FM üzletág létesítményüzemeltetési tevékenysége mellett Dome Energy márkanév alatt energetikai, Dome Fit-out néven pedig bérlemény kialakítási szolgáltatásokkal áll ügyfeleink rendelkezésére, míg Dome Real Estate Consulting üzletágunk teljes körű létesítménygazdálkodás tanácsadási szolgáltatást nyújt.

2021-ben megalapítottuk saját energiakereskedő cégünket a Ratio Zrt.-t, aminek köszönhetően 2022-ben már az elsődleges villamosenergia piacon tudunk kereskedni, akár az egyre fontosabbá váló EKR (Energiahatékonysági Kötelezettségi Rendszer) kvótákkal.

A folyamatos fejlesztéseknek, a piaci tendenciák állandó elemzésének és a minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően mára a Dome Group a magyarországi létesítménygazdálkodási piac legdinamikusabban fejlődő, meghatározó vállalatává vált.

Az elmúlt 20 évben mintegy 250 ingatlan létesítménygazdálkodási feladatait láttuk el, melyek között ’A’ kategóriás irodaházak, bevásárlóközpontok, stratégiailag is kiemelkedő jelentőséggel bíró ipari és logisztikai létesítmények találhatók. Ügyfeleinkkel folytatott stratégiai együtt gondolkodás eredményeként olyan integrált létesítménygazdálkodási megoldásokat hívunk életre, amelyek leginkább megfelelnek megbízóink üzleti igényeinek.

CSR

Társadalmi felelősségvállalásunk révén elkötelezettek vagyunk a minket körülvevő közösségek támogatásában és építésében. Nem csak saját üzleti eredményeink elérése érdekében dolgozunk, hanem szakmai részvételünkkel aktívan támogatjuk a hazai létesítménygazdálkodási iparág fejlődését is. Kiemelt figyelmet fordítunk a környezetvédelmi és a fenntarthatósági szempontokra, és a kultúra területén is felkarolunk, támogatunk fiatal tehetségeket.

A Dome Group kiemelt küldetése a társadalmi felelősségvállalásban (CSR) betöltött szerepe, a hosszú távú fenntarthatóság elveinek magas szintű integrálása, valamint az alapvető emberi jogok előtérbe helyezése.

A Dome Group megkapta az EcoVadis Silver fokozatú minősítését, mellyel a minősített vállalkozások 80%-ánál magasabb értékelést ért el!

A vírus okozta anyagi nehézség megsegítésére még 2020-ban szociális segélyalapot állítottunk fel, melyet 2021-ben kibővítettünk a nehéz körülmények között élő dolgozóink számára: ütemezetten több mint 50 munkavállalónak segítettünk 10 millió Ft feletti összegben.

Elismerések

TAGSÁGAINK

1

A Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége alapító tagjaként vállalatunk elkötelezetten vesz részt abban a munkában, melynek legfőbb célja, hogy átláthatóságot teremtsen a hazai létesítménygazdálkodási piacon, ezzel magasabb szintre emelje a teljes iparág működését.

2

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért elveit követve vállalatcsoportunk célként tűzte ki a fenntartható fejlődés három alappillérének: a gazdasági eredményesség, az ökológiai egyensúly és a társadalmi életminőség elveinek gazdasági gyakorlatba történő átültetését versenyképessége fejlesztéséhez.